• 1402/06/06 - 08:58

تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت روز داروسازی

دکتر سید علیرضا چاوشی زاده رئیس مرکز آموزشی درمانی کامکار عرب نیا با صدور پیامی روز داروسازی را تبریک عرض نمودند.

به گزارش روابط عمومی مرکز: متن پیام به شرح زیر است؛

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه داروسازان و کارکنان محترم داروخانه بیمارستان کامکار عرب‌نیا به مناسبت فرا رسیدن روز داروسازی، از زحمات و خدمات شما در تهیه و توزیع داروهای لازم برای درمان بیماران، صمیمانه قدردانی و تشکر میکنم.

شما با دانش و مهارت خود، نقش مهم و حساسی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه داشته‌اید و با رعایت قوانین و اصول داروسازی، به کنترل کیفیت و اثربخشی داروها پرداخته‌اید، شما با همکاری و هم‌افزایی خود، به بهبود عملکرد و کارآیی داروخانه بیمارستان کمک کرده‌اید و با حضور مستمر و مسئولانه خود، به رفع نیازهای دارویی بخشهای مختلف بیمارستان اقدام کرده‌اید.

بنابراین، از شما به عنوان سربلندگان علم داروسازی، تقدیر و احترام میکنم و آرزو میکنم که همواره سلامت و موفق باشید. دکتر سیدعلیرضا چاوشی‌زاده رئیس مرکز آموزشی درمانی کامکار عرب‌نیا

• گروه خبری : مرکز آموزشی درمانی کامکار عرب نیا