به مناسبت روز ملی کارشناسان و متخصصین تغذیه، این روز را به تمامی عزیزانی که با دانش، تخصص و تلاش بیوقفه خود در زمینه تغذیه و سلامت جامعه گام برمیدارند، تبریک عرض میکنیم.
شما به عنوان کارشناسان و متخصصین تغذیه، نقش کلیدی در ارتقای سلامت بیماران و بهبود کیفیت درمان آنان ایفا میکنید.
همچنین، از تیم پرتلاش آشپزخانه که با دقت و حساسیت، تلاش برای ارائه غذای سالم و با کیفیت بالا را برای بیماران و کارکنان آماده میکنند، صمیمانه تشکر میکنیم.
تلاشهای شما در بخش تغذیه و آشپزخانه بیمارستان، نه تنها به بهبود بیماران کمک میکند، بلکه الگویی از تعهد و مسئولیتپذیری است.
امیدوارم با همکاری و همدلی بیشتر، بتوانیم در مسیر خدمت به سلامت جامعه گامهای مؤثرتری برداریم.
برنامه آموزشی "بهداشت دست" با مشارکت فعال کارشناسان کنترل عفونت، بهداشت محیط و حرفهای و سوپروایزر آموزشی در بیمارستان به مناسبت روز جهانی بهداشت دست (۵ می ۲۰۲۴ - ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)، یک دوره آموزشی ویژه با حضور پرسنل در بخش / واحد هایی از بیمارستان برگزار شد.