• 1402/09/04 - 07:44

جشن روز پرستار در مرکز آموزشی درمانی کامکار عرب نیا

برگزاری جشن پرستاران همزمان با هفته پرستار در بیمارستان کامکار عرب نیا.

به گزارش روابط عمومی، روز سه شنبه به مناسبت ولادت حضرت زینب ( س) و روز پرستار مراسمی در سالن اجتماعات بیمارستان کامکار عرب نیا برگزار گردید . در این مراسم که باحضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان برگزار گردید و از پرستاران نمونه بیمارستان تقدیر بعمل آمد و همچنین با حضور خادمین منادیان مهدوی از مسجد مقدس جمکران همراه با پرچم های اعتاب مقدسه جهت اعطای نشان خادم افتخاری به دکتر سید علیرضا چاوشی زاده رئیس بیمارستان، سرکار خانم کیانا وفایی و جناب آقای سید محسن رضوی راد همراه با نوحه‌خوانی حال و هوای معنوی به مراسم دادند.

در این مراسم معاونت محترم درمان جناب آقای دکتر محبی از فداکاری های پرستاران در جامعه و بخصوص دوران کرونا و اهمیت این شغل در سلامت جامعه صحبت کردند و همچنین از تمام تلاش ها در جهت بهبود معیشت همکاران و حل مشکلات پرستاران صحبت کردند.

در ادامه این مراسم مدیر محترم پرستاری جناب آقای صمدی  از اهمیت و جایگاه پرستاران در جامعه و نقش پرستاران در بهبود شرایط بیماران و مراجعین صحبت کردند، همچنین از مشکلات پرستاری و راهکارهای حل این مشکلات صحبت کردند.

• گروه خبری : اخبار مرکز,مرکز آموزشی درمانی کامکار عرب نیا