• 1402/08/18 - 12:19

دیدار صمیمانه با فرزندان شاهد شاغل در بیمارستان کامکار عرب نیا

دیدار صمیمانه با فرزندان شاهد شاغل در بیمارستان کامکار عرب نیا با حضور معاونت محترم درمان جناب آقای دکتر محبی

به گزارش روابط عمومی:
جلسه دیدار صمیمانه با فرزندان شاهد شاغل در بیمارستان کامکار عرب نیا با حضور معاونت محترم درمان جناب آقای دکتر مجید محبی ، ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر سید علیرضا چاوشی زاده و مدیریت محترم مرکز جناب آقای علیرضا خاکیان در روز چهارشنبه مورخه۱۴۰۲/۸/۱۷ با هدف تکریم و ارج نهادن به خانواده شهدا و بیان مشکلات و نیازهای آنها برگزار گردید.

در این دیدار دکتر محبی با تاکید بر جایگاه رفیع شهدا و اهمیت جایگاه فرزندان شهدا به عنوان الگو در جامعه صحبت کردند و همچنین در ادامه دکتر چاوشی زاده و آقای خاکیان به گفتگو با فرزندان و یادگاران شهدای گرانقدر پرداختند و مجاهدتها و رشادتهای  شهدا  را یادآور شدند.

چون شهابی که لحظه‏ ای بر آسمان بگذرد، سبکبال و سبکبار رفتند، تا ما زیستنی سربلند را تجربه کنیم.

هنوز رد پوتین‏هایشان بر پیشانی ابرها پیداست.

هنوز از نام سرخشان، آسمان آسمان پرنده می‏ریزد و زمین را به پرواز می‏خواند.

نگاه دریایی شان، نهیبمان می‏زند که نشستن، قانون تبار ما نیست

مسافران خورشید کوچه‏ های خاکی را پشت سر گذاشتند و جاده‏ های افلاک را نشانمان دادند.

وجودشان با خمیازه‏ های مردد، نسبتی نداشت؛ چرا که از نسل سپیده بودند.

به ایستادگی توصیه کردند و با کاروان شقایق‏ها ناپدید شدند.

راهی که پیش روی ماست ،ما مانده‏ ایم و دشواری وظیفه
  • گروه خبری : اخبار مرکز,مرکز آموزشی درمانی کامکار عرب نیا